Verslag van zondag 18 oktober 2015

Vandaag (zondag 18 oktober 2015 red.) waren we met 12 mensen. De zon scheen en het was 12 graden, ideaal weer om in de natuur te werken.

Wouter gaf ons eerst een mooie rondleiding door de Driestruik met uitleg over het gebied. Ook werd er verteld over het belang van het open maken van de zandplekken voor de zandhagedis. De zandhagedis gebruikt de open zandplekken om eitjes in af te zetten.

Er werd een foto van ons gemaakt vóór het werk en ook na het werk is er een foto van ons gemaakt (deze staan verder naar onderen red.). We zijn allemaal aan de slag gegaan om de zandplekken open te scheppen. Iedereen was enthousiast aan het scheppen en harken.

Het was een gezellige werkochtend, met als resultaat: veel open plekken voor de zandhagedis. Op het einde - na de groepsfoto - kreeg iedereen een factsheet met informatie over de zandhagedis.

- kijk voor meer foto's op Twitter - heb je ons al ge'like'd op Facebook ? -

Zaterdag 7 november is de natuurwerkdag, we starten om 9.00 uur en gaan door tot uiterlijk 14.00 uur. Onze volgende werkochtend is zondag 22 november, we beginnen om 9.00 uur.

groep voor

werkoverleg

aan het werk voor de zandhagedissen

na het mooie werk